HOEK mexikói stílusú éttermi dekorációja

2023. dec. 2. | Közösség

Riez József faldekoráció festéssel, tervezéssel és festészettel foglalkozik. A HOEK név még egy korábbi korszakából származik, ami jelzi számtalan alkotását és azóta is egy garancia arra a minőségre amit munkáival képvisel.

Amit jelen pillanatban láthattok tőle, az egy mexikói étterem dekorációs festése, aminek neve Sombreros Taqueria. Megbízói az ételeiken felül szerették volna megidézni ennek a gazdag kultúrának a vizuális részét is, így találkozhattok színes koponyákkal, feliratokkal, kaktuszokkal, rengeteg kiegészítővel, de Riez szerint a fő alak a legizgalmasabb mind közül, ugyanis ez a kép a lányukat ábrázolja tradícionális arcfestésekkel és ékszerekkel.

Riez
Riez
Riez

Az ötleteket nézve, szinte minden felőlük érkezett, így e tekintetben a szellemi része adott volt és Riez volt a kéz ebben a történetben, aki ezt megvalósította. Egy korábbi hasonló témát idéző festése kapcsán /Tereza étterem/ akadtak az oldalára, amin keresztül felvették a kapcsolatot vele. Megrendelői magánszemélyek, hozzájuk köthető a Spoon the boat az Il Mercato Ristorante e Gelateria és még néhány finomság.

Riez
Riez
Riez

A kivitelezés Rieznél a klasszikus módszerekre alapul, többnyire ecseteket használt a nagyobb felületekre pedig hengereket. Ez most sem volt másként, így a vázolás után hozzá is látott felöltöztetni az üres felületeket és emlékei szerint 20 napba telt amire mindennel elkészült.

Ha Balatonakarattyán jártok akkor térjetek be ide és próbáljátok ki ti is.

Fork x Skanska – „A víz útja”

Fork x Skanska – „A víz útja”

Egyedülálló együttműködésbe vágott bele a Skanska Magyarország a graffiti művész Fork Imrével aki eredeti és inspiráló alkotást álmodott meg a H2Offices első épületének kertjében.