Elindult Szegeden is a Street Art turizmus

2022. júl. 17. | Közösség

A napfény városa mindig tartogat meglepetéseket és ilyenkor valami újat mutat magából, mint amit addig megszoktunk. Ezt a változást mi sem mutathatná be jobban mint az utca művészete, ami bátran növekszik és folyamatosan feszegeti a kreatív határait.

Szegediként vagy akár turistaként is remek lehetőséged nyílik arra, hogy megismerd Szeged sokszínű és egyre növekvő utcai művészetét, miközben kényelmesen végig gurulsz a városon. Elkészítheted saját fotóidat a túra alatt bemutatott alkotásokról, miközben párbeszédet folytatunk az egyes alkotások keletkezési hátteréről, illetve társadalmi üzenetéről.

Mivel közel 4 km-es körzetben terülnek el az elmúlt 10 év meghatározó alkotásai Szegeden, ezért ha nem akarsz lemaradni semmiről, akkor pattanj biciklire, rollerre vagy akár gördeszkára, hogy láthasd a város legmenőbb falait.

Regisztráció

A túrára való csatlakozáshoz az oldalon megtalálható űrlap kitöltése után lesz lehetőséged. Válassz a megadott dátumok közül, add meg a neved és az email címedet, és már részese is lehetsz a kalandnak.

Gyere és fedezd fel a város másik arcát, miközben új élményekkel leszel gazdagabb és új embereket is megismerhetsz.

Biciklis Street Art Túra Szeged

6725 Szeged, Pályaudvar

}

3-4 óra