Biciklis Street Art Túra Szeged

Nézd meg a város legmenőbb falait

Gurulj végig a városon és közben ismerd meg Szeged sokszínű és egyre növekvő utcai művészetét. Nagyszerű alkalom nyílik arra, hogy a túra alatt bemutatott alkotásokról saját fotót készíts, miközben párbeszédet folytatunk az egyes alkotások keletkezési hátteréről, illetve társadalmi üzenetéről.

Fedezd fel a város másik arcát

Szeged városa jelentős kulturális és művészeti értékeket képviselt a történelem folyamán egészen napjainkig. A graffitis szubkultúra a 20. század végén jelent meg hazánkban, majd azt követte 2003-tól az újgenerációs street art jelenség melynek gyűjtőneve mindazon kreatív, művészeti jelenségeknek, melyek megjelentek az urbanizáció hatására.

Szeged képes arra, hogy időről-időre megújuljon, és ilyenkor valami mást mutasson magából, mint amit addig megszoktunk. Ezt a változást mi sem mutathatná be jobban mint az utca művészete, ami bátran növekszik és folyamatosan feszegeti a kreatív határokat az elmúlt években.

Több mint

helyszín

Közel

alkotás

Indulás

6725 Szeged, Pályaudvar

Létszám

max. 10 fő

}

Időtartam

3-4 óra

Út

20 km

Kriptovalutát is elfogadunk

Lehetőséged lesz kriptovalutával is fizetni a túra végén

A túra ideje alatt

Élmények

Ismerd meg az alkotások izgalmas történeteit

Fotózás

Készíts saját képet az alkotásokról

Zene

A jó hangulatról a Spotify gondoskodik

Felfrissülés

Kávé vagy egyéb ital fogyasztása

5.000 HUF/fő

Regisztráció

11 + 8 =

Privát túra

A TE SZABADIDŐDHÖZ IGAZODVA

Kiváló szórakozási lehetőség és szabadidős tevékenység magánszemélyeknek, baráti társaságoknak, munkatársaknak és családoknak is.

Túravezető

Gyuris Csaba

Szegediként fontosnak tartom, hogy az itt élő és ide látogató emberek lássák a város kreatív és szabad gondolkodású oldalát is. Nem titkolt célom, hogy a túra alkalmával az embereket a művészetre inspiráljam, miközben érdekes és izgalmas történeteket ismerhetnek meg az utcai kultúráról.

Kérdések és tájékoztatás

Fizetési lehetőségek

Fizetés a túra végén készpénzben vagy online lesz lehetőség a PayPal egyszerű QR kódos mobilfizetési rendszerével.

Lehetőséged lesz kriptovalutával is fizetni a túra végén.

Másik időpontot szeretnék kérni

A nyilvános túrán megadott időpontok egyike se jó neked, de mégis szeretnél részt venni a túrán? Semmi akadálya! Regisztrálj Privát túránkra, ahol garantáltan nem maradsz le semmiről.

Nincs biciklid?

Semmi gond! Jöhetsz rollerrel vagy akár gördeszkával is. A lényeg, hogy tudd tartani velünk a tempót.

Nem kaptad meg a megerősítő emailt?

Nézd meg a spam vagy kéretlen levelek mappában.

Regisztráció lemondása

A sikeres regisztráció után mégsem tudsz ott lenni a túrán? Semmi baj! Vedd fel velünk a kapcsolatot a visszaigazoló emailben elküldött csevegő csoportban vagy az oldalon megtalálható messengeren keresztül és jelezd felénk.

Elmaradt túra

Amennyiben a meghirdetett időpontban mégse kerül sor a túrára, azt 1 nappal előtte mindenképp jelezzük a regisztrálók felé. Amennyiben a túrára új időpont kerül meghirdetésre, arról elsőként fogjuk értesíteni az elmaradt túra regisztrálóit, hogy pótolhassák az elmaradt kalandot.