A blokklánc technológiáról – Cryptofalka

2023. jan. 30. | Web3

Az idő pénz. A jelenlegi infláció sújtotta pénzügyi helyzetben ezt a mondást akár úgy is fordíthatnánk, hogy aki nem cselekszik időben, az bizony elveszíti a nehéz munka árán megszerzett pénze értékét. A legjobb befektetés, ha önmagadba invesztálsz.

Mi a Cryptofalka?

A munkánk a szenvedélyünk. Több mint 7 év kriptovaluta kereskedői tapasztalattal a hátunk mögött 2018 óta aktívan és töretlenül üzemeltetjük a Magyarország első kriptovaluta kereskedő privát csoportját. Elmondhatjuk, hogy veterán tagjai lettünk a blokklánc közösségnek, jó kapcsolatban állunk a legjobb hazai tudás- és tehetségforrásokkal valamint több nemzetközi kripto-tőzsdével, web3 tevékenységgel összefüggő vállalattal partneri kapcsolatban állunk.

De szívünkön viseljük, hogy a hazai közönség is megismerje a blokklánc technológia előnyeit. Jól ismert előadók vagyunk kriptovaluta és blokklánc témakörben, egyetemi előadásaink és vállalati tréningeink legtöbbször teltházasak.

Mi több, ez számunkra már nem csak hobbi! Bejegyzett cégként működő kriptovalutákkal és egyéb blokklánc tevékenységgel foglalkozó vállalat vagyunk. Szolgáltatásainkról a magyar jogszabályoknak megfelelő számlát állítunk ki ügyfeleink részére.

Miért foglalkozunk kriptovalutákkal?

Sok ember hallhatott már a blokklánc technológiáról, különösen a kriptopénzekkel kapcsolatban. Azonban nem biztos, hogy tisztában vannak annak teljes potenciáljával és az iparágakra gyakorolt hatásával. A blokklánc jelenleg még sok gyerekbetegséggel küszködik, vannak hibái, amiket az évek során ki kell majd nőnie! Kicsit olyan a blokklánc mai helyzete, mint az interneté még a betárcsázós szakaszában.

A blokklánc képes egyszerűsíteni és nagyobb biztonságot nyújtani nem csak az adatkezelésben, de a technológia a kezdetek óta csendben megváltoztatja az üzleti folyamatokat még azok számára is, akik nem közvetlenül ezen a területen dolgoznak. A blokklánc-beruházási térben már olyan neves vállalatok tevékenykednek, mint például a Microsoft, Meta, Samsung, a Google anyavállalata, az Alphabet, valamint olyan pénzintézetek, mint a BlackRock, Morgan Stanley, PayPal és a Goldman Sachs.

Cryptofalka

Az évek során kirajzolódni látszik, hogy a blokklánc technológiai innovációján kívül mi lesz a jövőbeni tényleges felhasználása a Bitcoinnak. Ez pedig a nemzetek által kibocsátott és erősen inflálódó FIAT valutákkal szembeni érték megőrzése lesz. Pontosan az, amit jelenleg a fizikai arany képvisel, csak ez egy modernebb, digitalizált formában.

Egy nagy előnye a Bitcoinnak és az aranynak a hagyományos, nemzetek álltal kibocsátott „Fiat” valutákkal szemben, hogy készletük véges. A Bitcoin teljes mennyisége fixen 21 millió darabra van korlátozva. Ez az adott mennyiség pedig az évek során a rendszert fenttartó bányászok segítségével kerül folyamatosan felszabadításra. Ebből a 21 milliós készletből jelenleg 18 millió van már a körforgásban, a maradék 3 millió pedig csak 2140-re lesz felszabadítva.

Cryptofalka

Az idő pénz. A jelenlegi infláció sújtotta pénzügyi helyzetben ezt a mondást akár úgy is fordíthatnánk, hogy aki nem cselekszik időben, az bizony elveszíti a nehéz munka árán megszerzett pénze értékét.

A legjobb befektetés, ha önmagadba invesztálsz. Ebben a gyors és folyamatosan fejlődő iparágban ez különösen igaz, ugyanis ahhoz, hogy lépést tudj tartani a legújabb trendekkel elengedhetetlen, hogy fejleszd a tudásod és mindig naprakész információk birtokában legyél. Ebben szeretnénk neked segíteni.

Mivel foglalkozunk?

Immáron több mint 5 éve a Cryptofalka célja, hogy biztosítsa a magyarországi lakosok és hazai cégek digitális fejlődését és oktatását. Mindemellett mára a Cryptofalka vitathatatlanul a legerősebb közösséggel és média befolyással rendelkezik a magyarországi kripto- és blokklánc közösségben.

A Cryptofalka létrehozta az ország első privát kriptovaluta-kereskedő csoportját, amely 2018 óta működik. Szolgáltatásaink közé tartozik továbbá az oktatás, mentorálás, hírközlés, Online PR-tevékenységek és privát tanácsadások és ASIC adatközpontok működtetése.

Kereskedő csoportunkban elemzéseket biztosítunk a jövő pénzéről a Bitcoinról és a többi altcoinról! Kriptovaluta oktatások, élő streamek, tippek, hírek és segítőkész közösség várja az újonnan csatlakozókat. De ha már ismerős a kriptovaluta piac, viszont szeretnéd elmélyíteni a tudásodat és profitálni a digitális pénz forradalmából, akkor a platformról mindezt egy forrásból érheted el, méghozzá a hazai szakma legjobbjaitól!

Cryptofalka

A Cryptofalka azon kevés közösségek egyike, ahol a tagok fejlesztésén és mentorálásán van a fókusz, ezért minden kereskedői tagsághoz online oktatási csomag is jár! Sajátítsd el a kereskedés fortélyait több, mint 197 dia, 1000+ perc oktató videó és 100+ oldalnyi elméleti anyag segítségével és öntsd ezt a tudás rögtön gyakorlatba a privát kereskedői csoportunkban!

Szakértőink útmutatást nyújtanak ebben a dinamikus és sokrétű iparágban, megosztják veletek az elemzéseiket, meglátásaikat és szívesen segítenek a felmerülő kérdésekben. Legyen szó technikai vagy fundamentális elemzésről, Cefi-ről vagy Defi-ről, kereskedésről vagy bányászatról, ránk számíthatsz!

Ajánljuk a privát tagságot azoknak, akik csak most ismerkednek a kriptovalutákkal, de azoknak is minőségi tartalmakkal tudunk szolgálni, akik csupán szeretnének időt spórolni döntéseik meghozatalához. Nálunk biztosan mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő csomagot.

MIT TARTALMAZ A PRIVÁT KERESKEDŐ CSOPORT?

  • Bitcoin és altcoin elemzések, on-chain és világpiaci elemzések 

  • Folyamatosan frissülő videós tartalmak (piaci körkép és oktatások)

  • Heti kriptovaluta riport, videós formában is (összefoglalók, új trendek és lehetőségek)

  • Fundamentális altcoin elemzések, összehasonlítások

  • AirDrop infók, online meetup-ok

  • Legfrissebb hírek, árfolyamok, népszerű kritpovaluta influencerek tweetjei egy helyen

  • Mentorálás, segítőkész és aktív közösség

  • A tagság mellett számos oktatócsomagunkhoz hozzáférsz!

Cryptofalka
Bitcoin és a pénz kapcsolata

Bitcoin és a pénz kapcsolata

A legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, ha nem értjük a pénz működését. Minél fiatalabbak vagyunk, annál nagyobb az esélyünk arra, hogy gazdagok legyünk, ha megértjük, hogyan működik a pénz.

MetaMask tárca útmutató

MetaMask tárca útmutató

A MetaMask a fejlesztők és tervezők globális közössége, amelynek célja, hogy a blokklánc-technológiával jobb helyet teremtsen a világon. Küldetésük az, hogy demokratizálják a decentralizált internethez való hozzáférést, és ezen a küldetésen keresztül átalakítsák az internetet és a világgazdaságot olyanná, amely felhatalmazza az egyéneket a beleegyezésen, a magánéleten és a szabad társuláson alapuló interakciók révén.