Welly az első Shiba Inu témájú üzlet Olaszországban

2024. máj. 8. | Web3

A SHIBA INU partnerségre lépett a Welly gyorséttermi franchise társasággal, étkezdéjüket Shiba Inu csodaországgá alakítva, bolyhos Shiba dekorációval és a SHIB-bel való fizetés lehetőségével. Az együttműködésük úttörő szerepet játszhat a blokklánc technológia valós idejű gyakorlati alkalmazásában. 

A Wellyt hivatalosan 2021 júniusában alapították, nápolyi üzlettel. 2022 februárjában csatlakoztak a SHIB projekthez. Azóta felújították üzletüket és logójukat, valamint felvettek egy csúcsszakácsot, Flynn McGarryt, aki új ízletes menüvel érkezett.

Welly, a gyorséttermi szcéna kedvelt szereplője, az első Shibariumra épülő web3-as vállalkozásként kelt hullámokat. Az átalakulás 2021-ben a gondolatok találkozásának nyomán következik be, amikor a Welly alapítói, @‌gminerg, @stefanogugl és @‌vincenzomaiett egyesítették tudásukat a marketing és az étteremipar terén.

A kriptográfiai útjuk akkor kezdődött, amikor találkoztak @‌pb5_five-vel, a Web3 látnokával, a többi pedig, ahogy mondani szokták, már történelem. Azóta Welly egy rakétaszerű pályán halad a siker felé. A @‌katametron1 fejlesztői csapata, élén @‌it_cico-val, Darióval és Matteóval, gondoskodott a fejlesztésről.

welly

Olaszország csak a kezdet

A Welly csapata már izgalmas terveket készít a jövőre nézve. Októberben újra megnyitották nápolyi üzletüket az új márkaváltással.

welly

2024 elején újabb üzlet nyílik az olaszországi Reggio Emiliában. A következő lépések további olaszországi nyitások, valamint kezdeti tesztek Európában és globális tesztek texasi nyitással (a Welly egyik NFT-tartója lesz a tulajdonos). A több mint 400 franchise-kérelem özönlése mellett a Welly alaposan átvizsgálja az ajánlatokat. A gyorséttermi franchise azt mondja nekünk, hogy-e technológia úttörőiként szeretnének elismerni őket.

welly

Nem csak ez, hanem a Welly készen áll egy izgalmas új márka bemutatására, a „Welly Fresh” névre, amely az intelligens és gyors étkezési lehetőségeket kínálja.

Kezdetben öt automatával kezdenek, és azt tervezik, hogy tovább terjeszkednek a nagyméretű kiskereskedelem felé. Az a csodálatos ebben a kiegészítőben, hogy magában foglalja a blokklánc technológiát, amely garantálja a műveletek fejlett, biztonságos és átlátható kezelését.

Gyorsétterem és a blokklánc fúziója

De a show igazi sztárja itt a SHIB-bel való együttműködés. Ez az együttműködés a Web3-ban rejlő lehetőségek közös elképzeléséből született, és máris megváltoztatta a játékot. A Welly teljes átalakításon esett át, a SHIB logóval immáron elöl és középen a vizuális arculat. Sőt, az étterem blokklánc technológiája hamarosan valós tesztelésnek veti alá magát, lehetővé téve az ellátási lánc adatainak elemzését és nyomon követését.

Az átalakulás nemcsak új közönséget vonzott, hanem az éttermet is hozzáigazította a kriptovaluták virágzó világához. Azok számára, akik kíváncsiak a varázslat mögött meghúzódó technológiára, a Shibarium a Welly által választott blokklánc, amely rendkívüli sebességet és költséghatékony díjakat kínál, amelyek miatt ez a legjobb választás az étterem azon tervei között, hogy integrálja az ellátási lánc kezdeményezéseit a projektbe.

, ízletes jövő

welly

A Welly olasz gyorsétterme Nápolyban a Shiba Inu paradicsoma lesz. A franchise-bővítésekkel, karakter-újításokkal és valós blokklánc-tesztelésekkel a Welly hírnevet szerez magának a Web3 világában. A Shibarium iránti elkötelezettségük pedig hozzájárul ennek az innovatív blokkláncnak a növekedéséhez. Szóval, miért nem kényeztetné magát egy finom étellel, ha legközelebb Nápolyban jár? 🍔

A Welly’s étterem helye: P.za Sannazaro, 4, 80122 Napoli NA, Olaszország

welly

A kutyákat is szívesen látják a Wellyben! 🐕

Köszönjük a közreműködést!

🙌

Bitcoin az egészséges pénz

Bitcoin az egészséges pénz

A Bitcoin MINDENKINEK azonos tulajdonjogot és szabadságot biztosít. A fiat valutarendszert úgy tervezték, hogy a munkásosztály örökké működjön. A gazdagok egyre gazdagabbak, míg a szegények egyre szegényebbek lesznek. A bitcoin kiegyenlíti a játékteret.

Mastodon: a decentralizált közösségi hálózat

Mastodon: a decentralizált közösségi hálózat

A Mastodon az egyik legjobb decentralizált közösségi médiaplatform, amely alternatívát kínál a felhasználóknak a mainstream centralizált platformokkal szemben. Több mint 10 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik. Összevont modellen működik, ahol több független szerver, úgynevezett “példány” alkot egy hálózatot.

Bitcoin és a pénz kapcsolata

Bitcoin és a pénz kapcsolata

A legnagyobb hiba, amit elkövethetünk, ha nem értjük a pénz működését. Minél fiatalabbak vagyunk, annál nagyobb az esélyünk arra, hogy gazdagok legyünk, ha megértjük, hogyan működik a pénz.