Szerző: Lekrinszki Fanni

2022. április 24.

Koen interjú

Endre/Koen/Darab. Bármelyik megnevezést is nézzük, mindegyik egy szelete az életének, ezekből vált azzá, aki ma. Graffitis, street artos, grafikus és még sokkal több ezeknél. A vele való találkozás során egy interjúra számítottam, mégis olyan beszélgetést kaptam, mint amikor rég nem látott ismerőssel fut újra össze az ember hosszú idő után, aki kedvesen, barátságosan fogadja.

2022. április 06.

Böki – Rollin on Chrome kiállításmegnyitó

Őrsi András/ Böki/DJ ONE-AB. Bármelyik néven is ismerjük, a neve egyet jelent a minőségi munkával. Böki már gyerekként megismerkedett a graffitivel, zenével, breaktánccal. A graffiti iránti szeretete, elhivatottsága nem csak a szabadidejében, hanem tanulmányaiban is megmutatkozott, hiszen a szakdolgozatát is ennek a témakörnek szentelte.

2022. február 12.

Interjú Szárnyas Doboz utcaművésszel

Szárnyas Doboz/ Box with wings  neve és munkássága a hazai street art kedvelő közönség számára már hosszú ideje nem ismeretlen. Úton útfélen szembejön velünk egy-egy alkotás, amely  által egy pillanatra meg tudunk állni, kizökkenni a hétköznapi mókuskerékből, és elgondolkodhatunk a mókás, ám mindig magvas gondolatokat hordozó munkák láttán. Köszönhetően annak, hogy nem csak magyar, hanem angol nyelvű matricákat is gyárt, a külföldről érkezőkhöz is el tud jutni a mondanivalója.