Bicycle Street Art Tour Szeged

Nézd meg a város legmenőbb falait

Gurulj végig a városon és közben ismerd meg Szeged sokszínű és egyre növekvő utcai művészetét. Nagyszerű alkalom nyílik arra, hogy a túra alatt bemutatott alkotásokról saját fotót készíts, miközben párbeszédet folytatunk az egyes alkotások keletkezési hátteréről, illetve társadalmi üzenetéről.

Fedezd fel a város másik arcát

Szeged városa jelentős kulturális és művészeti értékeket képviselt a történelem folyamán egészen napjainkig. A graffitis szubkultúra a 20. század végén jelent meg hazánkban, majd azt követte 2003-tól az újgenerációs street art jelenség melynek gyűjtőneve mindazon kreatív, művészeti jelenségeknek, melyek megjelentek az urbanizáció hatására.

Szeged képes arra, hogy időről-időre megújuljon, és ilyenkor valami mást mutasson magából, mint amit addig megszoktunk. Ezt a változást mi sem mutathatná be jobban mint az utca művészete, ami bátran növekszik és folyamatosan feszegeti a kreatív határokat az elmúlt években.

Több mint

helyszín

Közel

alkotás

Indulás

6725 Szeged, Pályaudvar

Létszám

max. 10 fő

}

Időtartam

3-4 óra

Út

20 km

Kriptovalutát is elfogadunk

Lehetőséged lesz kriptovalutával is fizetni a túra végén

A túra ideje alatt

Élmények

Ismerd meg az alkotások izgalmas történeteit

Fotózás

Készíts saját képet az alkotásokról

Zene

A jó hangulatról a Spotify gondoskodik

Felfrissülés

Kávé vagy egyéb ital fogyasztása

5.000 HUF/fő

Privát túra

A TE SZABADIDŐDHÖZ IGAZODVA

Kiváló szórakozási lehetőség és szabadidős tevékenység magánszemélyeknek, baráti társaságoknak, munkatársaknak és családoknak is.

Túravezető

Csaba Gyuris

Szegediként fontosnak tartom, hogy az itt élő és ide látogató emberek lássák a város kreatív és szabad gondolkodású oldalát is. Nem titkolt célom, hogy a túra alkalmával az embereket a művészetre inspiráljam, miközben érdekes és izgalmas történeteket ismerhetnek meg az utcai kultúráról.

Kérdések és tájékoztatás

Fizetési lehetőségek

Fizetés a túra végén készpénzben vagy online lesz lehetőség a PayPal egyszerű QR kódos mobilfizetési rendszerével.

Lehetőséged lesz kriptovalutával is fizetni a túra végén.

Másik időpontot szeretnék kérni

A nyilvános túrán megadott időpontok egyike se jó neked, de mégis szeretnél részt venni a túrán? Semmi akadálya! Regisztrálj Privát túránkra, ahol garantáltan nem maradsz le semmiről.

Nincs biciklid?

Semmi gond! Jöhetsz rollerrel vagy akár gördeszkával is. A lényeg, hogy tudd tartani velünk a tempót.

Nem kaptad meg a megerősítő emailt?

Nézd meg a spam vagy kéretlen levelek mappában.

Regisztráció lemondása

A sikeres regisztráció után mégsem tudsz ott lenni a túrán? Semmi baj! Vedd fel velünk a kapcsolatot a visszaigazoló emailben elküldött csevegő csoportban vagy az oldalon megtalálható messengeren keresztül és jelezd felénk.

Elmaradt túra

Amennyiben a meghirdetett időpontban mégse kerül sor a túrára, azt 1 nappal előtte mindenképp jelezzük a regisztrálók felé. Amennyiben a túrára új időpont kerül meghirdetésre, arról elsőként fogjuk értesíteni az elmaradt túra regisztrálóit, hogy pótolhassák az elmaradt kalandot.

Ne maradj le kalandjainkról

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülj legújabb túráinkról és játékainkról